Steggink en Steggink

Steggink en Steggink

Latest from blog

Paasspecial Tiende van Tijl: De Johannes Passion

No Comments


Share this post

Het is weer Pasen. En daarom komt het tv-programma Tiende van Tijl met een special over de Johannes Passion van J.S. Bach.
Steggink en Steggink heeft hiervoor een animatie ontwikkeld die (met een knipoog) een deel van de lijdensweg van Jezus laat zien.
Allen kijken!

Vrijdag 14 april, om 21:05 op NPO 2

Uitzending gemist? Klik dan hier

Tiende van Tijl Paasspecial

Read more

Op naar De tweede verdieping

No Comments


Share this post

Animaties zijn op vele gebieden te vinden. Bijvoorbeeld in de nieuwe app van De tweede verdieping!
Hiermee kunnen kinderen van rond de 13 jaar op avontuur kunnen gaan in de bieb. Daarvoor hadden ze
een animatie nodig en waren ze bij ons aan het juiste adres!

DeTweedeVerdieping1

Read more

Amor y Pereza!

No Comments


Share this post

De nieuwe videoclip van ¡Pendejo! is uit! Voor deze videoclip hebben we alle 2D animaties en videobewerkingen gedaan. Even het volume voluit en knallen maarrr!

Read more

War Child Sri Lanka

No Comments


Share this post

Sunset_SriLanka_blog

Voor een project van War Child hebben we even onze studio verlaten om op locatie te gaan werken. En mocht die lokatie nu net Sri Lanka zijn! :D
De animaties zullen een onderdeel worden van een lessenpakket voor de kinderen en jongeren in naoorlogs gebied in Sri Lanka. In totaal komen er 16 animaties die ondersteuning bieden aan de module ‘gender relations’. In deze module wordt er gepraat over de relatie tussen jongens en meisjes. Dit is in Sri Lanka een onderwerp waar niet makkelijk over gepraat wordt. Om het onderwerp wat luchtiger en makkelijker bespreekbaar te maken zijn er twee personages gecreeërd: Amy en Frank. Zij vertegenwoordigen de meisjes en de jongens en komen in allerlei situaties terecht. Deze worden vervolgens besproken in de klas. De drempel om er over te praten word verlaagd doordat de jongens en meisjes hun mening niet meer hoeven te uiten met zichzelf als middelpunt, maar Amy en Frank hiervoor kunnen gebruiken. De eerste vier afleveringen hebben we in Sri Lanka aan de leraren van het project gepresenteerd en ze waren er erg tevreden over.

Presentatie_SriLanka_blog

Read more

Alleen op de wereld

No Comments


Share this post

Voor het Maas Theater Rotterdam hebben we een trailer gemaakt voor de voorstelling ‘Alleen op de wereld’. Check maar uit.

Read more

Opnamedagen nieuwe videoclip ¡Pendejo!

No Comments


Share this post

GroupPendejo_blog

Afgelopen weekend waren er de opnamedagen voor de nieuwe muziekvideoclip van Pendejo: Amor y Pereza. Met in de spotlight, Herman Brusselmans! Bij de opnames hebben we vooral advies gegeven voor de shots waarin uiteindelijk door Steggink & Steggink geanimeerd zal worden. Daarnaast was het vooral ook harstikke gezellig!

Read more

TAA promo | Rotterdam Centraal |

No Comments


Share this post

Mocht je deze dagen nog op Rotterdam Centraal komen, dan kun je onze creatie voor de TAA 2013 ook daar in het groot bewonderen (Het geluid moet je er dan maar even zelf bij bedenken:)

Read more

Maxima….

No Comments


Share this post

Maxima checkt bij de opening van MixMax Brasil de promo ook even uit! ;)

Read more

Nog Tien Minuten

No Comments


Share this post

Alhoewel op het moment van schrijven het eindresultaat nog niet helemaal af is kunnen we al wel zeggen dat we voor de korte film ‘Nog Tien Minuten’ de titel en aftiteling in elkaar hebben gezet. Deze korte film is geproduceerde door Smarthouse Films en zal binnenkort zijn ronde doen op de filmfestivals her en der.

Read more

Mix Max

No Comments


Share this post

Het Tropenmuseum Junior heeft ons gevraagd een promo te maken voor hun nieuwe tentoonstelling Mix Max Brasil, en dat willen wij wel. We zetten onze tropenhelmen op en duiken de Braziliaanse cultuur in!

Read more